tirsdag 12. februar 2013

Faste av Facebook

Det er helt utrolig hvor mye tid det går til Facebook.. Jeg nevnte vel i et tidligere innlegg her, at jeg skulle gjøre et forsøk på å kutte ned på bruken av Facebook. Det ble aldri noe av.. MEN denne gangen skal det bli!

Jeg var på Bibelgruppe i militærleieren i kveld, og der kom vi i snakk om å faste. Vi var en god gjeng som skrev ned det vi skulle bruke mindre tid på, og så skal vi være flinke med å oppmuntre til å fortsette vår "faste". Så nå skal jeg kutte Facebook og bruke mer tid på å lese i Bibelen, bruke mer tid på Gud rett og slett.. Jeg synes jeg har vært for dårlig til det, så det er vel på tide det nå. Så i løpet av 40 dager, så vil det vel være minimalt tid på Facebook, mer tid på Gud i form av bønn, lesing, høring av taler og slikt. Det skal bli godt kjenner jeg :)

Jeg har tenkt på det ofte i det siste, at jeg lar ikke Gud få lov til å styre livet mitt. Jeg klarer liksom så fint å styre det selv. Gjøre det jeg har lyst til, og gjøre alt annet enn å bruke tiden min på Gud. Hvorfor er det slik?
Jeg sa det til kjæresten en dag her, at nå skal jeg legge fra meg ting som jeg går og grubler på.. La Gud få styre, og det mener jeg nå altså!


Bibel, tent lys og peisvarme <3


Slenger med dagens bibelord: 

Om jeg taler med menneskers og englers tunger, men ikke har kjærlighet, da er jeg bare drønnende malm eller en klingende bjelle. Om jeg har profetisk gave, kjenner alle hemmeligheter og eier all kunnskap, om jeg har all tro så jeg kan flytte fjell, men ikke har kjærlighet, da er jeg intet. Om jeg gir alt jeg eier til brød for de fattige, ja, om jeg gir meg selv til å brennes, men ikke har kjærlighet, da gagner det meg intet.
  Kjærligheten er tålmodig, kjærligheten er velvillig, den misunner ikke, den skryter ikke, er ikke hovmodig. Den gjør ikke noe usømmelig, den søker ikke sitt eget, blir ikke oppbrakt og gjemmer ikke på det onde. Den gleder seg ikke over urett, men har sin glede i sannheten. Kjærligheten utholder alt, tror alt, håper alt, tåler alt.
1.kor.13.1-7

2 kommentarer:

  1. Utrolig smart! Facebook "stjel" my tid, hihi :-)

    SvarSlett
  2. Ja, det skal bli slutt på det nå! :)
    Har andre ting å bruke tiden min på. Bibelen og alt som hører med der, strikking, brev skriving, tid for meg selv. Ja, kan egentlig nevne masse som opptar tiden min :) Skal fortsette bloggingen som før uansett :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge inn en kommentar, bare spør om du lurer på noe :)