tirsdag 19. november 2013

Bivirkninger etter operasjonen

Nå er det to uker (!) siden jeg var på sykehuset og fikk behandling for øynene, det har gått fort! En dag sist uke da jeg så meg i speilet, så skjønte jeg ingenting! Det har skjedd noe helt merkelig. Det ene øyet var nesten helt lukket! Og slik ble det utover dagen også, selvfølgelig det ble litt bedre. Jeg trodde det ville gi seg, men slik var det i 3 dager før jeg ringte til sykehuset og spurte hva som hadde skjedd med øyet mitt. Ble jo veldig så redd om det var noe galt. Hun sa at jeg mest trulig hadde fått Botox på øyelokket, dette var da grunnen til at øyet har lukket seg en del. Nå slipper jeg å være redd for at det er noe galt, jeg må visst bare vente tålmodig, på at det skal bli bra igjen. Men det som er det værste, er at det kan være slik i 3 måneder! For Botoxen varer ikke lengre enn det, når det kommer til kosmitikk.. Det er visst noe annet i selve øyet om jeg forstod henne riktig.


Dette bildet er tatt like før jeg gikk inn til operasjon. Friske og fine øyne!


Slik ser det ut nå, helt forferdelig i grunn, men jeg må bare leve med det helt til det går ut av seg selv. Lekkert, ikke sant?

Har du noe erfaring med Botox, som behandling for øynene? Del de gjerne med meg!

4 kommentarer:

 1. Får håpe øyet ditt blir bedre etterhvert.. Kjipt sånn altså :(

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, håper virkelig det! Må bare smøre meg med tålmodighet :)

   Slett
 2. Tålmodighet er ikkje alltid lett å ha.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det skal være sikkert og vist! Jeg begynner endelig å bli vant med det, så jeg "ser" det ikke så godt når jeg ser meg i speilet lengre :) Heldigvis! :))

   Slett

Tusen takk for at du vil legge inn en kommentar, bare spør om du lurer på noe :)