torsdag 11. oktober 2012

"Hva gjør dere egentlig i ukedagene?"

Dette er et spørsmål som har fått av soldatene, og ellers folk rundt som ikke vet hva vi gjør på Soltun, når ikke soldatene er der. Fra mandag til fredag så går det meste i vasking av rom (som soldatene har lånt i helga - eller andre gjester), vasking av toalett, ikke minst en haug med sengklær. (Kan ta bilde av haugen etter søndagen, så kan dere få se hvor mye det blir i løpet av ei helg). Det tar noen dager å få unnagjort litt klesvask, før helga kan komme igjen. Ellers så tar vi i mot gjester som er innom og vil overnatte. Vi har ofte overnatting av arbeidsfolk som trenger en plass å sove, før de kjører ut og arbeider igjen.

Mandagen som var, så var jeg og Else i militærleieren på Setermoen. (Det var stas det, jeg har aldri vært inne i ein leir før!) Vi var med på gudstjeneste som blir holdt hver mandag for soldatene i leiren. Hver tirsdag så er det bibelgruppe i Bardufoss, med de soldatene som er der (det er ofte de som kommer til Soltun i helgene). I går så var Else og Katrine med på en gudstjeneste på Skjold (det er en militærleir som ligger et stykke unna, er ikke sikker på hvor egentlig). Der er det ikke så mange kristne, men det var en som var på Soltun sist helg, som holder til der.

Da har dere fått vite hva vi gjør i løpet av ukedagene. Er det noe som dere lurer på så er det bare å spørre om det, skal svare så godt jeg kan på spørsmål. :))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge inn en kommentar, bare spør om du lurer på noe :)