tirsdag 4. september 2012

Velkommen igjen!

Siden søndag har vi hatt besøk av tre medlemmer av Nord-Norge teamet. Hanna, Pål Andreas og Ragnhild. Hallvard har vært hjemme hos Janne, så han har ikke hatt anledning til å være her, men vi gleder oss til at han også har tid til en vissit! Vi har hygget oss veldig med masse avlsappning, lesing, spilling, tv-titting. God mat fikk vi også servert av Ragnhild.

Stakkars Pål Andreas som ble syk samme kveld som han kom og ble liggende hele natten med oppkast, formen ble heldigvis mye bedre utover dagen. Det stoppet ikke der, Hanna ble også i veldig dårlig form, men kom seg unna med oppkast. Med noen timer søvn, så kom formen seg for henne også. Det var enda godt at de ble syke mens de var på Soltun og ikke under reisen sørvoer til Bodø.

Selv om at 2 av 3 var syke, så har vi hygget oss likavel. I går kveld spilte vi Konkelimonke og Else insisterte på at vi skulle spille en runde med Svarteper før vi ga oss for kvelden. Det var en god avslutning på en fin kveld. Barndomsminner kommer tilbake med disse kortene på hånden.


Kabal legging og en som ikke er i god form.

Svarteper for fullt!

Alltid like gøy med Svarteper.

"Kan vi ikke spill Svarteper?"

I'paden til Katrine er en god underholdning når man ikke orker kort og brettspill :)

Har han svarteper tro?

Spilling på høyt nivå :)
Vi ønsker dere et godt opphold i Bodø, og velkommen igjen! Vi gleder oss masse allerede. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge inn en kommentar, bare spør om du lurer på noe :)