fredag 18. januar 2013

Personlige julegaver!

Det beste jeg vet når det kommer til julegaver, er alle de personlige gavene man kan få. Julen som var, da fikk jeg bestemors hjemmestrikkede ullsokker, så fikk jeg lommetøfler av Anne-Christine (har dessverre ingen bilder av dem). Da jeg var hjemme hos Joakim i romjulen, så fikk jeg et par ullsokker som oldemoren hans har strikket, de klarte jeg selvfølgelig å legge igjen hjemme hos han, men de skal bli mye brukt. Den fineste julegaven fikk jeg fra Joakim. Jeg sa til han at jeg ønsket meg en natt t-skjorte, og det fikk jeg også. Den er nesten litt for fin for å bruke til natt t-skjorte, men den er så god så jeg har brukt den hver dag etter at jeg fikk den. Jeg har flere bilder av den.


Disse er blitt flittig brukt, selv om jeg strikker selv, var det fantastisk å få disse i julegave :))
Takk igjen, bestemor!


See, en svæær t-skjorte med bilde av oss på. Tror det er str XL, så den er ganske svær.


Søtingen!


Rett som om han er fotball fan, så har han laget t-skjorten som en fotball t-skjorte til meg.
Settnøy nr 1.

Hu hottaste, hu finaste, hu besta
<3

Ingenting er som å få noe som er "hjemmelaget". Jeg sa egentlig at jeg ikke ville ha noe julegave fra han, for jeg hadde allerede fått julegaven jeg kunne ha drømt om. 

Må bare legge til et bilde av oss til slutt:

Samme kvelden som jeg kom til Stavanger, så kjørte vi til Bjerkreim og tente bål og grillet pølser sammen med Alise, Joar, Olga, Maria og Almar. Kjempe koslig start på en juleferie sammen med kjæresten :)
Samtidig som vi måtte ha et bilde av oss sammen. Ingen av oss er spesielt fotogene, men det er godt at det blir noen bilder av oss uansett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge inn en kommentar, bare spør om du lurer på noe :)