tirsdag 28. august 2012

Fotoknudsen, overraskelsebesøk, bibelgruppe.. say no more!

Har hatt tidenes beste fridag i dag. Da jeg åpnet opp gardinene da jeg våknet møtte jeg på blå himmel og fint vær! Perfekt! Kl 8 i dag tidlig fikk jeg melding om at pakken fra fotoknudsen endelig ha kommi te Bardu. I og med at været var såpass bra, så benyttet jeg anledningen til å gå til sentrum og hentet pakken. Den var svær, hadde jo tross alt bestilt 400 bilder + en scrapbook. Så nå ser ikke rommet mitt ut, bilder overalt nesten, eller på pulten og i senga. Jeg skal først sette inn bilder i scrapbookene mine, før jeg klister resterende bilder på veggen, som jeg gleder meg!

Pulten min er full av bilder, men det skal straks inn i to bøker, et for Fjellheim og et for Val! :) Endelig blir det i orden med alle bilder som jeg har!
Først har jeg sortert bilder fra Val og Fjellheim, så må jeg prøve å sortere litt hva jeg skal ha med i bøkene, og sortere ut i fra hvilken tid på året som skal limes inn først. Det blir ikke helt i rekkefølge, men nesten. Den boken som jeg skal lage til Val har jeg ikke begynt på enda, men det blir snart det også!

Det ble hele 6 mapper med bilder, og en svær scrapbook.
Skal jo være plass til mange bilder inne i den boken :)
Jeg har sett igjennom alle bildene, og det ser veldig bra ut. Noen har jeg framkallet litt større enn andre. Så har jeg sendt et bilde til ei venninne, kan ikke si til hvem enda, for den er på tur ut til henne nå, skal jo være en overraskelse, hehe. Men tror hun blir veldig glad!

For å få plass til alle bildene som jeg vil ha, må jeg ha mange bilder på samme side, men det går nok bra!
Det ser lovende ut allerede! :)
Over til neste store begivenhet!

Jeg skulle akkurat til å gå inn til badet for å dusje, så kom Magnus Kristoffersen inn på rommet. Jeg klarte ikke å gjøre noe annet enn å gape og bare se rart på han. Tror han lurte på om jeg i det hele tatt var glad for å se han igjen, stakkar. Men tro meg, det var jeg! Ikke nok med det, han sa det var flere som ville bli glad for å se meg. Så vi gikk opp til stuen og der satt Karina, Ingeborg og Maria B. For en dag! Det var såå koslig å få besøk av dem altså! Så vi satte på kaffe og ordnet til litt mat til de. Det var så godt å bare sitte i sofaen sammen med dem. Bilder kommer i morgen, det ligger på kameraet til Else, så skal legge dem over på pc-en i morgen, så må vi kanskje skrive litt på bloggen til Soltun også i morgen, kanskje på tide det nå! :)

Rett som det er tirsdag i dag så var det jo også bibelgruppe, mens de andre skulle prøve å få tak i Sara, så kjørte vi på bibelgruppe. Vi tok med oss Ingeborg. Lille hun ble plassert midt i mellom soldatene, det så veldig smart ut, hehe. Så vi fikk oss en latter der altså. Hun skulle bare hilse på de som satt rundt, og kom seg ikke ut der i fra, så da måtte hun bare sette seg ned der. i dag var også Rikard og Isak der, veldig godt å se dem igjen også.

Dagens tekst:

Dersom en av dere har en tjener som er ute og pløyer eller gjeter, vil han da si til tjeneren når han kommer hjem fra markene: ‘Kom nå og sett deg til bords?" Nei, han vil si: ‘Lag til kveldsmaten, bind opp kjortelen og stå til tjeneste for meg mens jeg spiser og drikker. Etterpå kan du selv få deg mat.’ Takker han vel tjeneren for at han gjorde det han var pålagt? På samme måte med dere: Når dere har gjort alt som er pålagt dere, skal dere si: ‘Vi er unyttige tjenere og har bare gjort det vi var skyldige til å gjøre.’»
Lukas 17.5-10

Da vi kom tilbake fra bibelgruppen så var de framdeles på Soltun, de hadde tatt seg til rette og kost seg der mens vi var borte. Og vi er blitt godkjent som "verter!". Det er positivt det, vi liker å høre det! Dempet belysning, stearinlys og Magnus som spilte på gitaren.. Akkurat som da vi gikk på Fjellheim, herlig å bare sitte å nyte livet! :)

Vi blogges

2 kommentarer:

  1. åå, æ ville også vært dær!
    men wow, for noen fine bilder i boka di! :D hærligt :D

    SvarSlett
  2. Jaaa, og vi vil ha dæ her og! Du får kom innom her når du ska te Tromsø, "Jaaaa!" :D
    Ja, va dem ikke lekker? :D Har snart lagt inn alle Fjellheimbilda no :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge inn en kommentar, bare spør om du lurer på noe :)