tirsdag 16. oktober 2012

Hengekøye + strikketøyet + sjokolade

Dette gjør susen etter en middag. Særlig når de "fantastiske" smertene før det månedlige kommer. Det er en trøst at man kan ligge godt ned i hengekøyen og vente på at formen skal bli bedre. Lese litt på dagens bibeltekst som vi skal ha på bibelgruppen i kveld, hvis formen sier ja takk til det såklart.

Bedre å få disse smertene i dag i stedet for i morgen, for da starter reisen HJEMOVER! Kommer til Tromsø i morgen kveld ca kl 19.00, som jeg gleder meg til det. Skal tilbringe en kveld sammen med Jorunn! Også hørte jeg rykter om at Jorunn skal invitere ettåringer og teamet (+ Gjertrud) i morgen kveld, digg! :) Bra start på en fin høstferie. Så på torsdags ettermiddag er jeg kommet meg vel hjem, det gledes til det!

Du kan få høre min fantastiske plan for helga, veldig morsom i grunn, blir mer reising enn avslappning:

Onsdag: Tilbringer kvelden i Tromsø.
Torsdag: Reiser sørover til pappa, Bodil, Sølve, Nina og Johan Christian. (Steinkjer)
Fredag: Reiser først en tur til Namsos, og turen går til Rørvik til Vanessa og Sebastian (Namsos / Rørvik)
Lørdag: Reiser hjem til mamma, Lars, Robin og Fredrik. (Bangdalen)
Søndag: Reiser til pappa ++ igjen. (Steinkjer)
Mandag: Reisen nordover til Setermoen starter igjen. (Steinkjer / Setermoen)

2 kommentarer:

  1. Så fantastisk herlig med hengekøye! og ekstremt morsomt at det rimer på strikketøyet :D Høres herlig ut at du får deg en tur hjem! Jeg håper du får en finfin "ferie". STOR klem!

    SvarSlett
  2. Ja, det e nå unikt med den, slappe maks av :D Med ei pute for å ha under hodet, så går det fint å både lese og strikke i den, fantastisk! Hehe, jeg tenkte ikke på at det rimte, hehe. Takker for det, gleder meg maks til å komme hjem litt, kose meg og reise masse imellom alle som vil møte meg :) *Føler meg litt populær* STOR klem tilbake! <3

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge inn en kommentar, bare spør om du lurer på noe :)