onsdag 28. november 2012

Hjørnesofa, godt pledd, te-kopp med en god te...

.... En skål med potetgull, strikking av julegaver, mørketid, soltun, militærøvelse, godt og kaldt ute vs godt og varmt inne, ja slik kan jeg fortsette, men jeg tror du skjønner tegningen. Et veldig så herlig liv!

Jeg må bare fortelle dere en "fantastisk" opplevelse jeg hadde i natt. Eller det begynte med at jeg ville legge meg tidlig (for en gangs skyld), var vel under dynen rundt kl 10 på kvelden, og hadde akkurat sovnet. Telefonen ringte. Det var den søvnen. Jeg snakket vel i halvsøvne i noen minutter før telefonsamtalen ble slutt. Jeg brukte laang tid på å sovne igjen, har det med å la tankene strømme ut når jeg ikke får sovnet med en gang. Klokken ble vel godt over 12 da jeg endelig sovnet. Nå skal jeg komme til poenget. Jeg bråvåknet og sto opp, satte håret i hestehale, kledde på meg klær og gikk på badet for å våkne opp litt. Måtte se en gang til på klokken på mobilen før jeg gikk ut av rommet og den viste kun 02.10. Og der sto jeg klar til å gå på jobb på sykeheimen.. Ehee, godt at det ingen som var flue på veggen der altså, eller som værst kan tenkes. At jeg ikke hadde sett på klokken og bare gått bortover til Sykeheimen midt på natten.. Det skal ikke være mulig altså.. Jeg la meg godt under dynen og tenkte at jeg kunne sove med god samvittighet i 5 timer til. Hele dagen på sykeheimen har jeg bare vært helt surrete i hodet, har ikke klart å konsentrere meg en plass, men det gikk fint uansett. Komisk i grunn..

Etter at jeg kom hjem fra sykeheimen har tiden gått fort uten at jeg vet helt hva jeg har brukt tiden på, som har tatt så lang tid. Spiste middag da jeg kom hjem og fikk besøk av Harald som er på tur til Rognan. Såå har jeg gjort et forsøk på å lage middag til noen arbeidere som bestiller middag hos oss. Jeg tenkte at dette kom til å bli tidenes middag for dem på en stund. Kyllinglår, ris og en god kyllingsaus. Meeen det viste seg at det ikke ble nok stekt, så da de kom for å spise, var kyllingen rå inni enda "/ Gjett om det var ei som fikk innmari dårlig samvittighet..

Det stikker inni meg enda.. Nå sitter jeg i hjørnesofaen med et godt pledd tullet i rundt meg. Te-koppen står på bordet sammen med en skål med potetgull. Strikkingen skal jeg ta fatt i når jeg har fått skrevet ferdig dette innlegget. Selv om ikke dagen har vært på topp, så skal jeg ikke syte av den grunn. Jeg har det i grunn veldig bra, noen nedturer må en vel tåle i blant. Det er jo det man lærer så mye av!

Da jeg startet her i høst, så reagerte jeg veldig på slike voldsomme høye lyder som kommer fra militærleiren, som ligger et lite stykke unna Soltun. Det er noen kraftige saker disse gutta (og noen jenter) driver på med, heftige smell som kommer i rykk og napp og hele tiden. Særlig nå som det er øvelse denne uken. Jeg legger vel kanskje litt mer merke til øvelsene nå, i og med at jeg er blitt sammen med en soldat som er i leiren her på Setermoen. Akkurat for stunden er han hjemme, for oldemoren hans gikk bort, og han skal derfor være hjemme til begravelsen som er neste uke. Åhh, som jeg ser fram til å møte han igjen! Godt for han å være hjemme, men det blir en stund til vi treffes igjen. Gleden blir kanskje enda større når det går såpass lang tid i mellom hver gang :)

Sorry folkens laaang tekst uten bilde. Jeg blir bare så engasjert når jeg først skriver et innlegg :)

2 kommentarer:

 1. øve-øve jevnt og trutt, og tappert! Det er tingen. Det gjeld både matlaging og å kom seg i seng i rett tid... :-)
  Forelskelse er spennande .... men kan og ta
  formykje krefter ?? eller??
  Ta gooood tid.............med din nye venn!!

  SvarSlett
 2. Du og du, du er god!
  Dette med å komme seg i seng til rett tid er noe som en må jobbe med, hehe. Men så har det seg slik at jeg alltid blir forstyrret når jeg kommer meg i seng og, men men. :)
  Ja, eller det tar ikke så mye krefter, men kanskje mer enn hva man tror :) tar det fint og rolig, trives godt! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge inn en kommentar, bare spør om du lurer på noe :)