tirsdag 14. august 2012

Snart klar for bibelgruppe! :)

I dag har vi vært veldig heldig med været, igjen! Tenk å få en så luksus start da :) Skal absolutt ikke klage på det. Heller tvært i mot. Jeg startet i dag i 9 tiden og ble ferdig i 11 tiden, så jeg har tatt nytte av den sterke varmen fra den runde gule tingen på himmelen stort sett hele dagen. Har nettopp hentet ned laken, dyne og putetrekk som har fått tørket ute i solen i dag. Hengt opp nytt som kan få tørke og. Litt av en luksus å ha det slik, sånn at vi får tørket ting litt fortere enn hva som venter oss senere i høst og vinter.

Det ble grilling i dag også, hvem orker å stå inne å lage middag, når vi heller kan lage og spise ute? Vi fikk også et hyggelig besøk i dag av to stk som har hatt sin tjeneste i det kristne fellesskapet her for mange år siden. Hyggelig å ta i mot noen som vil se igjen denne flotte bygningen som vi bor i. Det var godt å få en liten pause i solingen ute og, med en kopp te sammen med gjestene og kolleagene inne i huset.

Nå til overskriftens tema:Vi er så utrolig heldige som får lov til å være med på en bibelgruppe her. Det er vel i Bardufoss det blir holdt, så vi stikker dit om ikke så alt for lenge. Det er usikkert hvor mange som kommer, kanskje det er noen fra militæret som kommer innom, vi får se hva som skjer. Vi skal få være med på bibelgruppe hver tirsdag framover, så det blir kjekt!

Jeg vil gi dere et bibelord som jeg får tilsendt på mail hver dag. Det er litt tekst, men det er utrolig viktig det som står der:

"La da ingen dømme dere når det gjelder mat og drikke, høytider, nymånedag eller sabbat. Dette er bare skyggen av det som skulle komme, men kroppen tilhører Kristus. La ikke dem som vil drive med selvfornektelse og engledyrkelse, røve seierskransen fra dere. De går helt opp i sine syner og skryter uten grunn av sine rent menneskelige tanker, og holder ikke fast på ham som er hodet. Men ut fra ham vokser hele kroppen og blir støttet og holdt sammen av sine ledd og bånd. Da vokser den slik Gud vil.
   
Når dere med Kristus døde bort fra grunnkreftene i verden, hvordan kan dere da leve som i verden og rette dere etter slike bud som «ta ikke», «smak ikke», «rør ikke»? De gjelder jo ting som er ment til å brukes og forgå. Alt dette er bare menneskers bud og lærdommer. Slikt har riktignok ord på seg for å være visdom, både den selvgjorte fromheten, selvfornektelsen og mishandlingen av kroppen. Men det har ingen verdi, det tjener bare til å gjøre kjøttet tilfreds."

Kol 2.16-23

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du vil legge inn en kommentar, bare spør om du lurer på noe :)