fredag 13. september 2013

Skapt i Guds bilde!

Jeg som alle andre mennesker på jorden, er skapt i Guds bilde. Det er akkurat slik som han har skapt oss, vi skal være. Om vi er tynn, tykk, lang eller kort. Om vi er jente eller gutt, stritt eller krøllet hår, masse fregner eller ikke. Føflekker og fødselsmerker, om vi har en sykdom eller er frisk. Slike eksempler kan jeg nevne i fleng. Du ser hvor jeg vil, ikke sant?

Jeg har slitt en del med selvbilde mitt. Hvordan jeg ser ut i forhold til alle andre jenter jeg ser. Jeg var hos legen i går, og så kom han inn på om jeg var fornøyd med meg selv når det kommer til puberteten og tiden etter det. Jeg tror han siktet til at jeg har små bryster, ikke helt sikkert. Men la oss si det, at det var det han tenkte på. Jeg har slitt mest med selvbilde fordi jeg har små bryster, men i går da jeg snakket med legen, så gikk det opp for meg! Hallo.. det er slik jeg skal være, det er slik jeg er skapt! selvfølgelig det er dager der jeg misliker meg selv veldig på grunn av det. MEN nå må jeg begynne å innse at jeg er slik og er skapt slik.


Ellers er jeg veldig fornøyd med meg selv, for jeg tenker at Gud har skapt meg slik. Ingen andre er som meg, ingen ser ut som meg heller. Jeg er unik! Jeg er skapt i Guds bilde! Da må jeg være fornøyd med det også! Klager jeg på hvordan jeg ser ut, ja da klager jeg samtidig på skaperverket, hans verk. Han angrer ikke på at han skapte menneskene og da angrer han heller ikke på at han skapte meg! :)

For vi er hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud på forhånd  har lagt ferdige for at vi skulle vandre i dem
Ef. 2.10

Ha en fin fin dag dere!
Du er flott, akkurat slik som du er! :)

2 kommentarer:

  1. Godt å lese! Du har all grunn til å være fornøyd med deg selv, Tanita :)

    SvarSlett
  2. Takk for det Hanne! :)
    Alle har rett til å få høre hvor pen vi er ytre sett også! Ikke bare det indre :) Vi er jo tross alt skapt av en som vil ha oss akkurat slik som vi er :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge inn en kommentar, bare spør om du lurer på noe :)