onsdag 9. oktober 2013

Begynner å ta form!

Nå har jeg fått alt av flyttelasset mitt til Dønna og det er bare helt fantastisk, rett og slett. Jeg har endelig lagt klærne mine i et klesskap, tenk noe så luksus! Har levd i koffert siden slutten av juni! Det, er lenge det! Nå er den tid forbi og takk og pris for det!

Nå har jeg fått kommet meg litt mer på rommet, det ser enda ut som kaos, men det kommer seg stadig. For å få en viss oversikt, så skal jeg skaffe meg esker eller noe slikt, for å ha ting i og legge det under senga, for det ligger masse i esker og poser enda. Jeg har gjort klart skrivepulten min, så nå er det bare for meg å studere igjen etter en alt for lang lese pause (skal ikke nevne hvor lang den har vært, ehee) 

Jeg skal henge opp bilder på veggene, slik at det blir ekstra koselig, det gleder jeg meg til. Før jeg gjør det, så må jeg ut med hesten, hun må få dagens trim. Det har blitt ordentlig høst ute nå og det er bare helt fantastisk! Jeg har funnet ut at det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Nå som jeg har fått til sendt vinterklærne mine, så kan jeg bare pakke meg godt inn, og nyte det å være ute sammen med Lottemor! Enda bedre blir det når jeg får somlet meg til å bestille meg linser, for brillene mine er bare i så vidt stand. Jeg har bare teipet de, så de kan holde en stund, de har holdt siden de knakk tidlig i sommer. Stresser ikke med å handle nye, men linser kan jeg godt få bestilt meg snart. 

Nå kan jeg også faktisk ta bilder med kamera, for det kom med flyttelasset, så utrolig digg! Det gjelder å glede seg over de små tingene i hverdagen. Små gleder er store gleder, større gleder er enda større gleder! Fantastisk!


2 kommentarer:

 1. Gratulerer - og lukke til med nytt hus, rom og kleskap :-)
  Ja, det må vera godt å få pakka ut og koma i orden på "årntli" !! Husk at når du skal få opp bilder må du ikkje arbeida på eiga hand..!!! (pass tommeltotten:) you see??
  Her er det regn, regn, regn og elgjakt .... :-)
  Solveig

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker og bukker!
   Ja, det begynner å bli veldig greit nå altså! Skal legge ut bilder av rommet når det en gang blir ryddig og pent der inne, det er enda en del kaos der, hehe.
   Tommeltotten, bruker pekefingeren jeg! ;) Tror jeg, hehe
   Her har det vært en helt fantastisk dag, skikkelig høst-dag!
   Klem klem til deg!

   Slett

Tusen takk for at du vil legge inn en kommentar, bare spør om du lurer på noe :)