onsdag 4. september 2013

Sommerferie minner

Når regnet pøser ned...
Så er det ingenting som er så deilig som å sitte inne å se på det og tenke at jeg ikke trenger å gå ut mer enn jeg må. Ikke har jeg regnklær her heller, så jeg blir faktisk veldig våt om jeg går ut nå.

Jeg tenkte jeg skulle mimre litt fra sommeren med dere, nå som høsten har ankommet, i allefall Helgeland. En ting må sies, det er noe helt spesielt med høsten, så mange farger og en så flott natur, ahh så godt! :)

Jeg har nå vært med soldater i hele år, altså fra august i fjor til juli i år. Det har vært fantastisk! Mot slutten av tiden, så var så og si alle soldatene veldig dimmeklare, de var så klare for å bli ferdig med livet som soldat, her kommer det et veldig beskrivende bilde for det:


Den siste helga med soldatene, var vi 5 stk. Vi koste oss med hjemmelagd pizza på søndagen, åh som jeg savner dere allerede gutter!


Sommeren har også bestått av en del sol og jeg har kost meg maks! Fått farge til og med!


Da jeg var på besøk hos besteforeldrene mine i sommer, så fikk vi besøk av søskenbarnet til bestefar og kona. Det var maks koselig!


Vi var en dag og luket unna noe ugress som har vokst på graven til oldemor og oldefar, med det samme fikk vi tatt noen bilder derfra også!Og jeg har fått besøkt tanten min som jeg ikke har sett på lenge.. Og nå begynner hun å bli syk, litt usikkert om hvordan det vil gå, men vi håper og ber om at det skal gå bra med henne. Hun er veldig preget av Celebral Parese (CP) og har epilepsi i tillegg.. Pen dame, ikke sant?


Jeg var en tur innom Dønna før jeg flyttet hit og fikk tatt noen bilder med det samme også, koste meg maks her!Jeg har også vært på UL (ungdommens landsmøte) i Stavanger i sommer og fikk hilst å på en del venner og noen av soldatene som var innom på Soltun.
Fått besøkt ei veldig god venninne også! Ingrid Hugdal, fantastisk venninne!Jeg avsluttet den fantastiske sommeren min med å være et vitne til et fantastisk bryllup. Sverre Skartstad giftet seg med Ellen i sommer! Nydelig bryllup og et nydelig par!

Det var faktisk hele min sommer i bilder og litt tekst.. Nyt bildene!
Har du hatt en fin sommer?

2 kommentarer:

  1. Oj, så koselig at æ vart med på innlegget! :) Savne dæ, Tanita <3 håpe itj det bli altfor leng te vi møtes igjen!

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge inn en kommentar, bare spør om du lurer på noe :)